Beiratkozás 2020/2021

Tisztelt Szülők!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel, online beiratkozás lesz iskolánkban is.

Beiratkozás menete:

2020.04.06-2020.04.24.ig várjuk azon első osztályos gyermekek jelentkezését, akik a Zichyújfalui Református Általános Iskolába szeretnének beiratkozni.

  • Kérjük, telefonon jelentkezzenek be, hogy a részleteket meg tudjuk beszélni. 
  • A kitöltendő dokumentumok honlapunkról –

https://zichysuli.hu/beiratkozasi-dokumentumok/

tölthetők le,  szerkeszthető formában. Kérjük, töltsék ki őket – ha lehetőségük van rá, akkor nyomtassák ki, írják alá és szkennelve vagy lefotózva küldjék vissza nekünk a gyermek személyi igazolványával, lakcímkártyájával és születési anyakönyvi kivonatával együtt a zichysuli1502@gmail.com címre.

Igazgató Asszony telefonszáma:               Rideg Jánosné 20 342 6711

Iskolatitkár telefonszáma:                          Horváth Zoltánné 30 322 4418

Email cím:                                                          zichysuli1502@gmail.com

Honlap címe:                                                    https://zichysuli.hu

A nem a körzetünkből érkező első osztályosoknak Igazgató Asszonnyal történt telefonos egyeztetés után kérvényt kell benyújtani a beiratkozáshoz. Ez is megtalálható a honlapon. Ezt a Gárdonyi Református Egyházközséghez – mint Fenntartóhoz továbbítjuk, ahol a Gárdonyi Református Egyházközség Presbitériuma dönt a gyermek felvételéről.

2020.04.27-ig értesítjük a szülőket a felvételről.

Az online felületen, emailben, telefonon történő beiratkozással, adategyeztetéssel Ön elfogadja, hogy a megadott személyes adatokat a Zichyújfalui Református Általános Iskola nyilvántartsa, kezelje, felhasználja és törvényi keretek között továbbítsa azokat.

Az eredeti, aláírt dokumentumokat, a gyermek személyi igazolványát, lakcímkártyáját és születési anyakönyvi kivonatát kérem az első tanítási napon hozzák magukkal.

Aki semmiképpen nem tudja megoldani az online jelentkezést, a tavaszi szünet után az iskola aulájában kérhet beiratkozó csomagot, amit kitöltve, lefotózva kérünk elküldeni az emailcímünkre. Természetesen ehhez is kérjük a telefonos egyeztetést.

Bármilyen kérdésük van, kérem hívjanak bennünket.